English
español
English
français
español
English
français
View Item
DIGIBUG Home
1.-Investigación
Departamentos, Grupos de Investigación e Institutos
Departamento de Ingeniería Química
DIQ - Artículos
View Item
DIGIBUG Home
1.-Investigación
Departamentos, Grupos de Investigación e Institutos
Departamento de Ingeniería Química
DIQ - Artículos
View Item
Toggle navigation
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Effect of emulsification and hydrolysis pre-treatments of waste frying oil on surfactin production
Reviewed Manuscript.docx (646.8Kb)
Identificadores
URI:
https://hdl.handle.net/10481/94938
DOI:
doi.org/10.1002/jctb.6225
Exportar
Estadísticas
View Usage Statistics
Metadata
Show full item record
Author
Valenzuela-Ávila, Laura
;
Miliar, Y.
;
Moya-Ramírez, Ignacio
;
Chyhyrynets, O.
;
García Román, Miguel
;
Altmajer Vaz, Deisi
Editorial
Wiley
Date
2020
Referencia bibliográfica
Journal of Chemical Technology & Biotechnology, 95, 223-231
Collections
DIQ - Artículos
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional
Search DIGIBUG
This Collection
My Account
Login
Register
Browse
All of DIGIBUG
Communities and Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subject
Financiación
Author profiles
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subject
Financiación
Statistics
View Usage Statistics
Servicios
Pasos para autoarchivo
Ayuda
Licencias Creative Commons
SHERPA/RoMEO
Dulcinea
Biblioteca Universitaria
Nos puedes encontrar a través de
Condiciones legales