English
español
English
français
español
English
français
View Item
DIGIBUG Home
1.-Investigación
Tesis
View Item
DIGIBUG Home
1.-Investigación
Tesis
View Item
Toggle navigation
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Estabilidad y actividad interfacial de emulsiones modelo con interés en alimentación funcional
17457439.pdf (8.024Mb)
Identificadores
URI:
http://hdl.handle.net/10481/1876
Exportar
Estadísticas
View Usage Statistics
Metadata
Show full item record
Author
Tejera García, Roberto
Editorial
Granada: Universidad de Granada
Director
Cabrerizo Vílchez, Miguel Ángel
;
Gálvez Ruiz, María José
;
Martín Rodríguez, Antonio
Departamento
Universidad de Granada. Departamento de Física Aplicada
Materia
Emulsiones
Alimentos funcionales
Fisicoquímica
Date
2008
Fecha lectura
2008
Sponsorship
Tesis Univ. Granada. Departamento de Física Aplicada. Leída el 25 de abril de 2008
Collections
Tesis
Except where otherwise noted, this item's license is described as Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 License
Search DIGIBUG
This Collection
My Account
Login
Register
Browse
All of DIGIBUG
Communities and Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subject
Financiación
Author profiles
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subject
Financiación
Statistics
View Usage Statistics
Servicios
Pasos para autoarchivo
Ayuda
Licencias Creative Commons
SHERPA/RoMEO
Dulcinea
Biblioteca Universitaria
Nos puedes encontrar a través de
Condiciones legales