Universidad de Granada Digibug
 

Repositorio Institucional de la Universidad de Granada >
1.-Investigación >
Tesis >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10481/1559

Title: Importancia de la dieta en la digestibilidad y metabolismo de hierro y calcio en la adolescencia. Influencia del consumo de productos de la reacción de Maillard
Authors: Mesías García, Marta
Direction: Seiquer, Isabel
Navarro Martos, Pilar
Collaborator: Universidad de Granada. Departamento de Fisiología
Issue Date: 2007
Submitted Date: 2007
Sponsorship: Tesis realizada en colaboración con la Unidad de Nutrición de la Estación Experimental del Zaidín del CSIC (Granada)
Tesis Univ. Granada. Departamento de Fisiología. Leída el 4 de julio de 2007
Publisher: Granada: Universidad de Granada
Keywords: Fisiología humana
Nutrición
Calcio
Adolescencia
Dieta
Hierro
URI: http://hdl.handle.net/10481/1559
Rights : Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 License
Appears in Collections:Tesis

Files in This Item:

File Description SizeFormat
16729092.pdf2.09 MBAdobe PDFView/Open
Recommend this item

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! OpenAire compliant DSpace Software Copyright © 2002-2007 MIT and Hewlett-Packard - Feedback

© Universidad de Granada