English
español
English
français
español
English
français
View Item
DIGIBUG Home
1.-Investigación
Tesis
View Item
DIGIBUG Home
1.-Investigación
Tesis
View Item
Toggle navigation
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Estudio y evaluación de la capacidad antioxidante de aceites de oliva virgen extra. Implicación en la salud
16068282.pdf (17.20Mb)
Identificadores
URI:
http://hdl.handle.net/10481/910
Exportar
Estadísticas
View Usage Statistics
Metadata
Show full item record
Author
Samaniego Sánchez, Cristina
Editorial
Granada: Universidad de Granada
Director
López García De La Serrana, Herminia
;
Quesada Granados, José Javier
;
López Martínez, María del Carmen
Departamento
Universidad de Granada. Departamento de Nutrición y Bromatología
Materia
Nutrición
Bromatología
Aceite de oliva
Salud
Date
2006
Fecha lectura
2006
Sponsorship
Tesis Univ. Granada. Departamento de Nutrición y Bromatología. Leída el 25 de abril de 2006
Collections
Tesis
Except where otherwise noted, this item's license is described as Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 License
Search DIGIBUG
This Collection
My Account
Login
Register
Browse
All of DIGIBUG
Communities and Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subject
Financiación
Author profiles
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subject
Financiación
Statistics
View Usage Statistics
Servicios
Pasos para autoarchivo
Ayuda
Licencias Creative Commons
SHERPA/RoMEO
Dulcinea
Biblioteca Universitaria
Nos puedes encontrar a través de
Condiciones legales