Show simple item record

dc.contributor.advisorLópez García De La Serrana, Herminia en_US
dc.contributor.advisorQuesada Granados, José Javier en_US
dc.contributor.advisorLópez Martínez, María del Carmenen_US
dc.contributor.authorSamaniego Sánchez, Cristina en_US
dc.contributor.otherUniversidad de Granada. Departamento de Nutrición y Bromatologíaen_US
dc.date.accessioned2009-09-22T06:41:42Z
dc.date.available2009-09-22T06:41:42Z
dc.date.issued2006en_US
dc.date.submitted2006en_US
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10481/910
dc.description.sponsorshipTesis Univ. Granada. Departamento de Nutrición y Bromatología. Leída el 25 de abril de 2006en_US
dc.format.mimetypeapplication/pdfen_US
dc.language.isoesen_US
dc.publisherGranada: Universidad de Granadaen_US
dc.rightsCreative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 License
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/
dc.subjectNutrición en_US
dc.subjectBromatología en_US
dc.subjectAceite de oliva en_US
dc.subjectSalud en_US
dc.titleEstudio y evaluación de la capacidad antioxidante de aceites de oliva virgen extra. Implicación en la saluden_US
dc.typedoctoral thesisen_US


Files in this item

[PDF]

This item appears in the following Collection(s)

  • Tesis
    Tesis leídas en la Universidad de Granada

Show simple item record

Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 License
Except where otherwise noted, this item's license is described as Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 License