Show simple item record

dc.contributor.authorRobinson Fryer, Bryan John 
dc.date.accessioned2020-11-20T10:04:04Z
dc.date.available2020-11-20T10:04:04Z
dc.date.issued2020-11-13
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10481/64395
dc.description.abstractUn análisis bilingüe de traducciones de un texto sobre un tema de ciencia realizadas por el alumnado.es_ES
dc.description.abstractA bilingual analysis of student translations of a science-based textes_ES
dc.language.isoenges_ES
dc.rightsAtribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/*
dc.subjectTranslator traininges_ES
dc.subjectSpecialized translationes_ES
dc.subjectSpanish-English translationes_ES
dc.subjectScience es_ES
dc.subjectPress releasees_ES
dc.titleUn estudio demuestra que las verduras fritas con aceite de oliva tienen más propiedades saludables que las cocidases_ES
dc.title.alternativeText Sc2 - Bilingual presentation ST vs TTes_ES
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/otheres_ES
dc.rights.accessRightsinfo:eu-repo/semantics/openAccesses_ES
dc.type.hasVersioninfo:eu-repo/semantics/updatedVersiones_ES


Files in this item

[mp4]
[mp4]
[mp4]
[mp4]

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España
Except where otherwise noted, this item's license is described as Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España