English
español
English
français
español
English
français
View Item
DIGIBUG Home
1.-Investigación
Tesis
View Item
DIGIBUG Home
1.-Investigación
Tesis
View Item
Toggle navigation
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Resolución de colorantes solubles e insolubles en alimentos por espectrometría en fase sólida
FCI_T_8_23.pdf (10.37Mb)
Identificadores
URI:
http://hdl.handle.net/10481/32566
Exportar
Estadísticas
View Usage Statistics
Metadata
Show full item record
Author
Fernández Ramos, María Dolores
Editorial
Granada
Universidad de Granada
Director
Avidad Castañeda, Ramiro
;
Capitán Vallvey, Luis Fermín
Departamento
Universidad de Granada.Departamento de Química Analítica
Materia
Alimentos
Colorantes en los alimentos
Espectrofotometría
Materia UDC
613
23
Date
1997
Sponsorship
Universidad de Granada, Departamento de Química Analítica. Leída 04-07-97
Collections
Tesis
Except where otherwise noted, this item's license is described as Creative Commons Attribution 3.0 License
Search DIGIBUG
This Collection
My Account
Login
Register
Browse
All of DIGIBUG
Communities and Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subject
Financiación
Author profiles
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subject
Financiación
Statistics
View Usage Statistics
Servicios
Pasos para autoarchivo
Ayuda
Licencias Creative Commons
SHERPA/RoMEO
Dulcinea
Biblioteca Universitaria
Nos puedes encontrar a través de
Condiciones legales