Universidad de Granada Digibug
 

Repositorio Institucional de la Universidad de Granada >
2.-Revistas >
Cuadernos de Estudios Medievales y Ciencias y Técnicas Historiográficas >
CEM - Nº 10-11 >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10481/30239

Title: Un tratado nazarí sobre alimentos: al-kalam alà l-Agdiya de al-Arbuli: edición, traducción y estudio, con glosarios (II)
Authors: Díaz García, Amador
Issue Date: 1983
Publisher: Universidad de Granada
Keywords: Manuscritos árabes
Alimentos
Siglo XV
Tratados, manuales, etc.
URI: http://hdl.handle.net/10481/30239
ISSN: 1132-7553
Rights : Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 License
Citation: Díaz García, A. Un tratado nazarí sobre alimentos: al-kalam alà l-Agdiya de al-Arbuli: edición, traducción y estudio, con glosarios (II). Cuadernos de Estudios Medievales y Ciencias y Técnicas Historiográficas, 10-11: 5-91 (1983). [http://hdl.handle.net/10481/30239]
Appears in Collections:CEM - Nº 10-11

Files in This Item:

File Description SizeFormat
CEM-010-011.001-Artículo-001.pdf3.11 MBAdobe PDFView/Open
Recommend this item

This item is licensed under a Creative Commons License
Creative Commons

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! OpenAire compliant DSpace Software Copyright © 2002-2007 MIT and Hewlett-Packard - Feedback

© Universidad de Granada