Mostrar el registro sencillo del ítem
Quality of Oral Production in English through Online Communication: the Case of Business English in Spain
dc.contributor.author | Pomposo Yanes, Lourdes | |
dc.date.accessioned | 2018-12-12T10:17:24Z | |
dc.date.available | 2018-12-12T10:17:24Z | |
dc.date.issued | 2016-09 | |
dc.identifier.citation | Pomposo Yanes, Lourdes. Quality of Oral Production in English through Online Communication: the Case of Business English in Spain. Porta Linguarum, Monográfico I: 139-150 (2016). [http://hdl.handle.net/10481/54096] | es_ES |
dc.identifier.issn | 1697-7467 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10481/54096 | |
dc.description.abstract | The quality of oral production in English varies depending on the context in which the communicator is found, either in a face-to-face setting or in a virtual environment. Particularly in the business world, the quality of communication in English is an essential factor in assessing the communicator. It is precisely in this environment where online communication has prevailed over face-to-face communication in recent years due to savings in travel costs and time. However, such production and oral interaction is not always done with the desired level of quality. In this article, we discuss precisely what is meant by quality of oral production in English and carry out a statistical analysis on how that capacity increases or decreases when communication occurs through a webcam and over the Internet. | es_ES |
dc.description.abstract | La calidad de la producción oral en inglés varía dependiendo del contexto donde se encuentre el comunicador, ya sea en un entorno presencial o en un entorno virtual. Especialmente en el mundo empresarial, la calidad de la comunicación en inglés constituye un factor fundamental a la hora de evaluar al comunicador. Es en este entorno precisamente donde en estos últimos años ha prevalecido la comunicación en línea sobre la comunicación presencial, debido al ahorro en costes de viajes y tiempo. Pero no siempre esa producción e interacción oral se hace con la calidad deseada. En este artículo analizaremos precisamente qué es lo que se entiende por calidad de la producción oral en inglés y haremos un análisis estadístico de cómo aumenta o se reduce dicha calidad cuando la comunicación se produce a través de una cámara web y a través de internet. | es_ES |
dc.language.iso | eng | es_ES |
dc.publisher | Universidad de Granada | es_ES |
dc.rights | Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ | * |
dc.subject | Oral production and oral comprehension | es_ES |
dc.subject | Communicative competence | es_ES |
dc.subject | Information and Communication Technology (ICT) | es_ES |
dc.subject | Producción oral y comprensión oral | es_ES |
dc.subject | Competencia comunicativa | es_ES |
dc.subject | Tecnologías de la Información y la Comunicación (TIC) | es_ES |
dc.title | Quality of Oral Production in English through Online Communication: the Case of Business English in Spain | es_ES |
dc.title.alternative | Calidad de la producción oral en inglés a través de la comunicación en línea: el caso del inglés empresarial en España | es_ES |
dc.type | journal article | es_ES |
dc.rights.accessRights | open access | es_ES |
dc.identifier.doi | 10.30827/Digibug.54096 |