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dc.contributor.authorRobles Rebollo, María
dc.contributor.authorLópez Aliaga, María Inmaculada 
dc.contributor.authorDíaz Castro, Javier 
dc.contributor.authorMoreno Fernández, Jorge 
dc.contributor.authorMuñoz Alférez, María José 
dc.date.accessioned2025-10-14T08:44:44Z
dc.date.available2025-10-14T08:44:44Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10481/107010
dc.language.isospaes_ES
dc.rightsCreative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Licensees_ES
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es_ES
dc.titleIron status, weight changes and body composition during anemia recovery in an experimental model: the effect of fermented goat or cow milkes_ES
dc.title.alternativeEstatus férrico, cambios ponderales y composición corporal durante la recuperación de la anemia en un modelo experimental: efecto de la leche fermentada de cabra o vacaes_ES
dc.typejournal articlees_ES
dc.rights.accessRightsopen accesses_ES
dc.identifier.doihttp://dx.doi.org/10.20960/nh.02817


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