English
español
English
français
español
English
français
View Item
DIGIBUG Home
1.-Investigación
Tesis
View Item
DIGIBUG Home
1.-Investigación
Tesis
View Item
Toggle navigation
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Evolución de la flora fúngica del jamón curado durante su elaboración : influencia de los conservadores
0236_1.pdf (194.2Mb)
0236_2.pdf (176.8Mb)
0236_3.pdf (209.1Mb)
0236_4.pdf (193.5Mb)
Identificadores
URI:
http://hdl.handle.net/10481/6125
ISBN: 847801263X
Exportar
Estadísticas
View Usage Statistics
Metadata
Show full item record
Author
Rojas Pérez, Francisco José
Editorial
Córdoba: Universidad de Córdoba
Materia
Jamón
Conservación de alimentos
Materia UDC
664
Date
1995
Sponsorship
Tesis -- Universidad de Córdoba
Collections
Tesis
Except where otherwise noted, this item's license is described as Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 License
Search DIGIBUG
This Collection
My Account
Login
Register
Browse
All of DIGIBUG
Communities and Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subject
Financiación
Author profiles
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subject
Financiación
Statistics
View Usage Statistics
Servicios
Pasos para autoarchivo
Ayuda
Licencias Creative Commons
SHERPA/RoMEO
Dulcinea
Biblioteca Universitaria
Nos puedes encontrar a través de
Condiciones legales