Universidad de Granada Digibug
 

Repositorio Institucional de la Universidad de Granada >
1.-Investigación >
Tesis >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10481/30351

Title: Consumo de glicoproteínas del pan: implicaciones en el metabolismo fosfocálcico y óseo
Authors: Roncero Ramos, Irene
Direction: Delgado-Andrade, Cristina
Navarro Martos, Pilar
Collaborator: Universidad de Granada. Instituto de Nutrición y Tecnología de los Alimentos "José Mataix"
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC). Estación Experimental del Zaidín
Issue Date: 2014
Submitted Date: 3-Jul-2013
Sponsorship: Tesis Univ. Granada. Programa Oficial de Doctorado en: Nutrición Humana
Este trabajo se ha llevado a cabo gracias a la concesión de una beca JAE PRE del Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC).
Publisher: Universidad de Granada
Keywords: Glucosa
Glucogenosis
Glucósidos
Membranas plasmáticas
Fisiología humana
Calcio
Fósforo
Pan
Metabolismo óseo
Nutrientes
UDC: 613.2
3206
URI: http://hdl.handle.net/10481/30351
ISBN: 9788490287378
Rights : Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 License
Citation: Roncero Ramos, I. Consumo de glicoproteínas del pan: implicaciones en el metabolismo fosfocálcico y óseo. Granada: Universidad de Granada, 2014. 305 p. [http://hdl.handle.net/10481/30351]
Appears in Collections:Tesis

Files in This Item:

File Description SizeFormat
22494078.pdf2.16 MBAdobe PDFView/Open
Recommend this item

This item is licensed under a Creative Commons License
Creative Commons

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! OpenAire compliant DSpace Software Copyright © 2002-2007 MIT and Hewlett-Packard - Feedback

© Universidad de Granada