Universidad de Granada Digibug
 

Repositorio Institucional de la Universidad de Granada >
1.-Investigación >
Tesis >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10481/1610

Title: Caracterización de la leche de cabra frente a la de vaca. Estudio de su valor nutritivo e inmunológico
Authors: Sanz Ceballos, Laura
Direction: Sanz Sampelayo, María Remedios
Rodríguez Osorio, Matilde
Collaborator: Universidad de Granada. Departamento de Nutrición y Bromatología
Issue Date: 2007
Submitted Date: 2007
Sponsorship: Tesis Univ. Granada. Departamento de Nutrición y Bromatología. Leída el 2 de octubre de 2007
Publisher: Granada: Universidad de Granada
Keywords: Nutrición
Leche de vaca
Leche de cabra
Inmunología
URI: http://hdl.handle.net/10481/1610
Rights : Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 License
Appears in Collections:Tesis

Files in This Item:

File Description SizeFormat
16790650.pdf2.05 MBAdobe PDFView/Open
Recommend this item

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! OpenAire compliant DSpace Software Copyright © 2002-2007 MIT and Hewlett-Packard - Feedback

© Universidad de Granada