TY - JOUR AU - Gil Hernández, Ángel AU - Aguilera García, Concepción María AU - Artacho Martín-Lagos, Reyes AU - Campoy Folgoso, Cristina AU - Fontana Gallego, Luis AU - García Villanova Ruiz, Belén AU - Gómez Llorente, Carolina AU - Martínez Augustín, María Olga AU - Martínez De Victoria Muñoz, Emilio AU - Mesa García, María Dolores AU - Nestares Pleguezuelo, María Teresa AU - Rodríguez Huertas, Jesús Francisco AU - Ruiz López, María Dolores AU - Suárez Ortega, María Dolores AU - Yago Torregrosa, María Dolores PY - 2021 UR - http://hdl.handle.net/10481/70292 AB - Introducción: actualmente existe una gran preocupación relacionada con el contenido de azúcares de los alimentos y bebidas ya que un consumo excesivo se asocia con una mayor prevalencia de enfermedades crónicas no transmisibles. Además, hay una gran... AB - Introduction: there is currently great concern about the sugar content of food and beverages as excessive consumption is associated with a higher prevalence of chronic non-communicable diseases. In addition, there is a great deal of confusion both in... LA - spa PB - Arán KW - Azúcares KW - Azúcares libres KW - Azúcares añadidos KW - Etiquetado KW - Sugars KW - Free sugars KW - Added sugars KW - Labelling TI - Posicionamiento sobre la definición de azúcares añadidos y su declaración en el etiquetado de los productos alimenticios en España T2 - Position statement on the definition of added sugars and their declaration on the labelling of foodstuffs in Spain DO - 10.20960/nh.03493 ER -