TY - JOUR AU - Inocente Camones, Miguel AU - Cervantes Ganoza, Luis AU - Vilchez Cáceda, Héctor PY - 2019 UR - http://hdl.handle.net/10481/58103 AB - Objective: To evaluate the use of Apis mellifera (honey) on base agar as an oxidant-carbohydrate fermentor differentiator in strains of Escherichia coli ATCC 25922 and Pseudomonas aeruginosa ATCC 29212. Methods: Preliminary phytochemical screening... LA - spa PB - Universidad de Granada, Facultad de Farmacia KW - Apis mellifera KW - Fermentación de carbohidratos KW - Oxidación de carbohidratos KW - Miel de abeja KW - Carbohydrate fermentation KW - Carbohydrate oxidation KW - Honey TI - Uso de la miel de Apis mellifera en agar base para diferenciar cepas bacterianas con característica oxidativa-fermentadora T2 - Use of honey of Apis mellifera on base agar to differentiate bacterial strains with oxidative- fermenting characteristic DO - dx.doi.org/10.30827/ars.v60i2.8682 ER -