English
español
English
français
español
English
français
View Item
DIGIBUG Home
1.-Investigación
Departamentos, Grupos de Investigación e Institutos
Departamento de Nutrición y Bromatología
DNB - Capítulo de libros
View Item
DIGIBUG Home
1.-Investigación
Departamentos, Grupos de Investigación e Institutos
Departamento de Nutrición y Bromatología
DNB - Capítulo de libros
View Item
Toggle navigation
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Rhum–Ron–Rum: Technology and Tradition
Pre-print enviado (901.1Kb)
Identificadores
URI:
https://hdl.handle.net/10481/94218
DOI:
http://dx.doi.org/10.1016/B978-0-12-384947-2.00598-5
Exportar
Estadísticas
View Usage Statistics
Metadata
Show full item record
Author
Quesada-Granados, José Javier
;
Samaniego-Sánchez, Cristina
;
Blanca-Herrera, Rosa María
Editorial
Elsevier
Materia
Alcoholic beverages
Date
2016
Referencia bibliográfica
Quesada-Granados J.J., Samaniego-Sánchez C. and Blanca-Herrera R.M. (2016) Rhum–Ron–Rum: Technology and Tradition. In: Caballero, B., Finglas, P., and Toldrá, F. (eds.) The Encyclopedia of Food and Health vol. 4, pp. 618-627. Oxford: Academic Press.
Collections
DNB - Capítulo de libros
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional
Search DIGIBUG
This Collection
My Account
Login
Register
Browse
All of DIGIBUG
Communities and Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subject
Financiación
Author profiles
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subject
Financiación
Statistics
View Usage Statistics
Servicios
Pasos para autoarchivo
Ayuda
Licencias Creative Commons
SHERPA/RoMEO
Dulcinea
Biblioteca Universitaria
Nos puedes encontrar a través de
Condiciones legales