English
español
English
français
español
English
français
View Item
DIGIBUG Home
1.-Investigación
Departamentos, Grupos de Investigación e Institutos
Departamento de Química Analítica
DQA - Artículos
View Item
DIGIBUG Home
1.-Investigación
Departamentos, Grupos de Investigación e Institutos
Departamento de Química Analítica
DQA - Artículos
View Item
Toggle navigation
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Towards the establishment of a green and sustainable analytical methodology for hyperspectral imaging-based authentication of wholemeal bread
artículo publicado (636.0Kb)
Identificadores
URI:
https://hdl.handle.net/10481/93124
DOI:
https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2024.110715
Exportar
Estadísticas
View Usage Statistics
Metadata
Show full item record
Author
Medina García, Miriam
;
Roca Nasser, Esteban A
;
Martínez Domingo, Miguel Ángel
;
Valero Benito, Eva María
;
Arroyo Cerezo, Alejandra
;
Cuadros Rodríguez, Luis
;
Jiménez Carvelo, Ana María
Editorial
ELSEVIER
Date
2024
Referencia bibliográfica
Food Control 166 (2024) 110715
Collections
DQA - Artículos
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NoDerivatives 4.0 Internacional
Search DIGIBUG
This Collection
My Account
Login
Register
Browse
All of DIGIBUG
Communities and Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subject
Financiación
Author profiles
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subject
Financiación
Statistics
View Usage Statistics
Servicios
Pasos para autoarchivo
Ayuda
Licencias Creative Commons
SHERPA/RoMEO
Dulcinea
Biblioteca Universitaria
Nos puedes encontrar a través de
Condiciones legales