• English 
    • español
    • English
    • français
  • FacebookPinterestTwitter
  • español
  • English
  • français
View Item 
  •   DIGIBUG Home
  • 1.-Investigación
  • Tesis
  • View Item
  •   DIGIBUG Home
  • 1.-Investigación
  • Tesis
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Estudio bioquímico y morfológico de la maduración de los frutos del chirimoyo conservados a bajas temperaturas

[PDF] FCI_T_12_90.pdf (93.04Mb)
Identificadores
URI: http://hdl.handle.net/10481/50662
Exportar
RISRefworksMendeleyBibtex
Estadísticas
View Usage Statistics
Metadata
Show full item record
Author
Gutiérrez García, Margarita
Editorial
Universidad de Granada
 
[S.l.] :[s.n.]
 
Director
Vargas Morales, Alberto Manuel
Colaborador
Universidad de Granada.Departamento de Bioquímica y Biología Molecular
Materia
Conservación de alimentos
 
Chirimoyo
 
Tesis doctorales
 
Materia UDC
634
 
25
 
Date
1991
Sponsorship
Tesis Universidad de Granada. Departamento de Bioquímica y Biología Molecular
Collections
  • Tesis

My Account

LoginRegister

Browse

All of DIGIBUGCommunities and CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectFinanciaciónAuthor profilesThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectFinanciación

Statistics

View Usage Statistics

Servicios

Pasos para autoarchivoAyudaLicencias Creative CommonsSHERPA/RoMEODulcinea Biblioteca UniversitariaNos puedes encontrar a través deCondiciones legales

Contact Us | Send Feedback