TY - THES A3 - Planells Del Pozo, Elena María AU - Herrera Quintana, Lourdes A4 - Universidad de Granada. Programa de Doctorado en Nutrición y Ciencias de los alimentos PY - 2023 SN - 9788411950398 UR - https://hdl.handle.net/10481/84695 AB - Introducción: El paciente crítico es altamente susceptible de presentar y/o desarrollar una deficiencia de Cinc (Zn) durante su estancia en la Unidad de Cuidados Intensivos (UCI), especialmente en aquellos casos en los que existe una condición... AB - Introduction: Critically ill patients are highly susceptible to present and/or develop Zinc (Zn) deficiency during Intensive Care Unit (ICU) stay, especially in generalized inflammatory conditions. However, the assessment of Zn status continues to... LA - spa PB - Universidad de Granada TI - Valoración del estatus de cinc y otros parámetros clínico-nutricionales relacionados, en paciente crítico con respuesta inflamatoria sistémica, con y sin Covid-19 T2 - Assessment of zinc status and related clinicalnutritional parameters in critical ill patient with systemic inflammatory response, with and without Covid-19 M3 - doctoral thesis ER -