TY - THES A3 - Gardini, Fausto A3 - Verardo, Vito AU - Barbieri, Federica A4 - Universidad de Granada. Programa de Doctorado en Nutrición y Bromatología A4 - Universitá degli Studi di Bologna Dottorato di Ricerca in Scienze e Tecnologie Agrarie, Ambientali e Alimentari PY - 2023 SN - 9788411950015 UR - https://hdl.handle.net/10481/84463 AB - Global projections reported that an increase in food demand of 35% will occur by 2030, mainly due to the population growth and economic development of emerging countries. In this perspective, a waste reduction in agro-food supply chains can be a... AB - Las proyecciones globales establecen que para el 2030se producirá un aumento en la demanda de alimentos del 35%, principalmente debido al crecimiento de la población y el desarrollo económico de los países emergentes. En esta perspectiva, una... LA - eng PB - Universidad de Granada TI - Bio-preservation and bio-active compounds as sustainable strategies to improve quality and safety of fresh and fermented products M3 - info:eu-repo/semantics/doctoralThesis ER -