TY - JOUR AU - Martín del Campo, Sandra T AU - Ramírez Anaya, Jessica del Pilar AU - Pimienta Barrios, Eulogio AU - Castañeda Saucedo, Claudia AU - Samaniego Sánchez, Cristina AU - Gómez Hernández, Héctor PY - 2019 UR - http://hdl.handle.net/10481/57921 AB - Around the world, prickly pear fruits are valued as a source of dietary functional compounds and ingredients for innovative foods. Growth and physicochemical changes of Opuntia albicarpa S. fruits were recorded from 0 to 132 days-after-flowering... AB - Las tunas son apreciadas en todo el mundo como fuente de compuestos funcionales dietarios e ingredientes para alimentos innovadores. Para identificar índices de maduración no destructivos, se registraron cambios en el crecimiento y en los parámetros... LA - eng PB - Taylor & Francis KW - Non-destructive indexes KW - Fruit growth KW - Maturity KW - Prickly pear KW - Opuntia albicarpa S KW - Freeze-drying KW - Rehydration KW - Principal component analysis KW - Discriminant analysis TI - Identifying non-destructive growth and maturity indexes of Prickly pear (Opuntia albicarpa S. Var. Burrona) and evaluation of freeze-drying conditions DO - 10.1080/19476337.2019.1676315 ER -