TY - THES A3 - Carrasco Pancorbo, Alegría A3 - Fernández Gutiérrez, Alberto AU - Olmo García, Lucía A4 - Universidad de Granada. PY - 2018 SN - 9788491639916 UR - http://hdl.handle.net/10481/53587 AB - En esta memoria se presentan los resultados obtenidos durante la realización de la Tesis Doctoral titulada “APLICACIONES DE INTERÉS EN EL CAMPO DE LA METABOLÓMICA DE ALIMENTOS: CARACTERIZACIÓN DE PRODUCTOS Y SUBPRODUCTOS DERIVADOS DEL OLIVAR”. La... AB - This dissertation shows the results achieved within the frame of the Doctoral Thesis entitled "RELEVANT APPLICATIONS IN FOOD METABOLOMICS: CHARACTERIZATION OF PRODUCTS AND BY-PRODUCTS DERIVED FROM OLIVE TREE". The report has been divided into two... LA - eng PB - Universidad de Granada KW - Aceite de oliva KW - Química analítica TI - Aplicaciones de interés en el campo de la metabolómica de alimentos: caracterización de productos y subproductos derivados del olivar T2 - Relevant applications in food metabolomics: characterization of products and by-products derived from the olive tree M3 - doctoral thesis ER -