TY - THES A3 - Fernández Gutiérrez, Alberto A3 - Carrasco Pancorbo, Alegría AU - Bajoub, Aadil A4 - Universidad de Granada. Departamento de Química Analítica PY - 2016 SN - 9788491259329 UR - http://hdl.handle.net/10481/43905 AB - Virgin olive oil is the main source of fat in the Mediterranean countries with origin that dates back to ancient times. Over the years, this foodstuff has acquired an extraordinary reputation as valuable nutritional and health-benefit product.... LA - eng PB - Universidad de Granada KW - Aceite de oliva KW - Olivos KW - Genética molecular vegetal KW - Biología molecular vegetal KW - Mediterráneo KW - Marruecos KW - Calidad KW - Quimiometría KW - Nutrición TI - Virgin olive oil: Potential of different omics approaches to authenticate its geographical and botanical origin T2 - Aceite de oliva virgen: Potencial de diferentes aproximaciones ómicas para la autentificación de su origen geográfico y botánico M3 - info:eu-repo/semantics/doctoralThesis ER -