TY - JOUR AU - Pérez, M. M. AU - Yebra Rodríguez, Ana AU - Melgosa Latorre, Manuel AU - Bououd, N. AU - Asselman, Adel AU - Boucetta, A. PY - 2003 SN - 0017-3495 UR - http://hdl.handle.net/10481/32382 AB - Se han realizado medidas por reflexión del color de 200 muestras de aceite de oliva virgen de las zonas de producción sur de España y zona norte de Marruecos. También se han realizado medidas del grado de acidez de los mismos y se emplea el análisis... AB - Colour measurements by reflection of 200 virgin olive oil samples from the southern zone of Spain and the northern one of Morocco were made. Acidity measurements of these oils were made as well, and a cluster analysis was employed for their... LA - spa PB - Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC) KW - Aceite de oliva KW - Acidez KW - Áreas de producción KW - Color KW - Acidity KW - Colour KW - Olive oil KW - Production areas TI - Caracterización colorimétrica y clasificación del aceite de oliva virgen de la cuenca mediterránea hispano-marroquí T2 - Colorimetric characterization and classification of the virgin olive oil from the spanish-moroccan mediterranean area DO - 10.3989/gya.2003.v54.i4.226 ER -