TY - JOUR AU - Núñez, L. AU - Moro, A. AU - D'Aquino, M. PY - 2007 SN - 0004-2927 UR - http://hdl.handle.net/10481/27964 AB - Nuestro objetivo fue investigar el efecto de concentraciones subinhibitorias de clavo, canela, y tomillo en el crecimiento de S aureus y en la producción de coagulasa, termonucleasa y enterotoxina. Con ese fi n se agregaron... AB - Our aim was to investigate the effect of subinhibitory concentrations of clove, cinnamon, and thyme essential oils on the growth of Staphylococcus aureus and its production of coagulase, thermonuclease and enterotoxin. Different concentrations of... LA - eng PB - Universidad de Granada, Facultad de Farmacia KW - Clavo de olor KW - Clove KW - Canela KW - Cinnamon KW - Tomillo KW - Thyme KW - Staphylococcus aureus KW - Actividad enzimática KW - Enzymatic activity KW - Enterotoxina KW - Enterotoxin TI - Enterotoxinas y enzimas estafilococcicas en presencia de aceites esenciales T2 - Staphylococcal enterotoxins and enzymes in presence of essential oils ER -