Show simple item record

dc.contributorBailly-Baillière e Hijoses_ES
dc.contributor.authorRodríguez Navas, Manuel
dc.date.accessioned2022-07-25T09:30:09Z
dc.date.available2022-07-25T09:30:09Z
dc.date.issued1905
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10481/76342
dc.format.extent168 p. : il. ; 19 cmes_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.publisherMadrid : Librería Editorial de Bailly-Baillière e Hijoses_ES
dc.relation.ispartofseriesBiblioteca industrial y agrícola;
dc.rightsCreative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 License
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/
dc.subjectArroz es_ES
dc.subjectAgricultura es_ES
dc.subjectProducción es_ES
dc.subjectComercio es_ES
dc.titleEl arroz : su cultivo, producción y comercioes_ES
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bookes_ES
dc.subject.udc633.18es_ES
europeana.typeTEXT
europeana.dataProviderUniversidad de Granada. España
europeana.rightshttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/
dc.rights.accessRightsinfo:eu-repo/semantics/openAccesses_ES


Files in this item

[PDF]

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 License
Except where otherwise noted, this item's license is described as Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 License