Show simple item record

dc.contributor.advisorBlesa, C.
dc.contributor.authorBlesa, Carlos
dc.contributor.authorGómez, Manuel
dc.date.accessioned2021-03-09T09:30:56Z
dc.date.available2021-03-09T09:30:56Z
dc.date.issued1966-12
dc.identifier.citationBlesa, C.; Gómez, M.; Influencia del ácido giberélico en la fructificación del tomate. Ars Pharm 7(11-12) 407-413 (1966). []es_ES
dc.identifier.issn2340-9894
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10481/67005
dc.language.isospaes_ES
dc.publisherUniversidad de Granada, Facultad de Farmaciaes_ES
dc.rightsAtribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/*
dc.subjectácido giberélicoes_ES
dc.subjectfructificación del tomatees_ES
dc.titleInfluencia del ácido giberélico en la fructificación del tomatees_ES
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articlees_ES
dc.rights.accessRightsinfo:eu-repo/semantics/openAccesses_ES
dc.type.hasVersioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersiones_ES


Files in this item

[PDF]

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España
Except where otherwise noted, this item's license is described as Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España