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dc.contributor.authorCarrillo-Cabrera, D.
dc.contributor.authorGonzález-Farah, A.
dc.contributor.authorRodríguez-Bernal, J.
dc.contributor.authorSuárez-Pérez, Y.
dc.contributor.authorFernández-Cervera, M.
dc.contributor.authorVeliz Rivera, J.
dc.date.accessioned2013-07-05T09:26:25Z
dc.date.available2013-07-05T09:26:25Z
dc.date.issued2009
dc.identifier.citationCarrillo-Cabrera, D.; et al. Development and validation of enzymatic method for the determination of alcohol in immunoglobulin and albumin. Ars Pharm, 2009; 50(2): 63-75. [http://hdl.handle.net/10481/27468]es_ES
dc.identifier.issn0004-2927
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10481/27468
dc.description.abstractSe desarrolló y validó un método enzimático para la cuantificación del contenido de alcohol en los IFAs de Inmunoglobulina y Albúmina. En ambos casos el procedimiento analítico resultó lineal, exacto, preciso y específico para el control de calidad. Se demostró que el método fue lineal en el rango de 6.0 a 19.0 mg de alcohol/g de proteína para la albúmina y de 9.2 a 27.6 mg de alcohol/g de proteína para la inmunoglobulina, respectivamente. El método sugerido se aplicó con éxito en la determinación del contenido de alcohol como impureza en lotes industriales.es_ES
dc.description.abstractAn enzymatic method for the quantification of alcohol content in immunoglobulin and albumin was developed and validated. In both materials, the analytical procedure was linear, accurate, precise and specific. The method was linear in the range from 6.0 to 19.0 mg of alcohol/g of protein to albumin and to immunoglobulin from 9.2 to 27.6 mg of alcohol/g of protein, respectively. The proposed method was applied successfully in industrial batches for the determination of the alcohol content as impurity.es_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.publisherUniversidad de Granada, Facultad de Farmaciaes_ES
dc.rightsCreative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Licensees_ES
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es_ES
dc.subjectInmunoglobulinaes_ES
dc.subjectImmunoglobulines_ES
dc.subjectMétodo enzimáticoes_ES
dc.subjectEnzymatic methodes_ES
dc.subjectAlbúminaes_ES
dc.subjectAlbumines_ES
dc.subjectValidación de métodos analíticoses_ES
dc.subjectAnalytical method validationes_ES
dc.subjectContenido de alcoholes_ES
dc.subjectAlcohol contentes_ES
dc.titleDevelopment and validation of enzymatic method for the determination of alcohol in immunoglobulin and albumines_ES
dc.typejournal articlees_ES
dc.rights.accessRightsopen accesses_ES


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