Show simple item record

dc.contributor.advisorGonzález Reyes, Felisa en_US
dc.contributor.authorGarcía Burgos, David en_US
dc.contributor.otherUniversidad de Granada. Departamento de Psicología Experimental y Fisiología del Comportamientoen_US
dc.date.accessioned2012-04-12T10:28:37Z
dc.date.available2012-04-12T10:28:37Z
dc.date.issued2012en_US
dc.date.submitted2011en_US
dc.identifierD.L.: GR 960-2012en_US
dc.identifier.isbn9788469493281en_US
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10481/19964
dc.description.sponsorshipTesis Univ. Granada. Departamento de Psicología Experimental y Fisiología del Comportamiento. Leída el 20 de septiembre de 2011en_US
dc.format.mimetypeapplication/pdfen_US
dc.language.isoengen_US
dc.publisherGranada: Universidad de Granadaen_US
dc.rightsCreative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Licenseen_US
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/en_US
dc.subjectGusto 
dc.subjectNutrientes
dc.subjectPsicología experimental 
dc.titleEffectiveness of nonreinforced trials on conditioned flavour preference based on nutrient: extinction and latent inhibitionen_US
dc.title.alternativeEfectividad de los ensayos no reforzados sobre la preferencia condicionada al sabor basada en nutriente: extinción e inhibición latenteen_US
dc.typedoctoral thesisen_US
dc.subject.udc159.92en_US
dc.subject.udc612.8en_US
dc.subject.udc6106en_US
europeana.typeTEXTen_US
europeana.dataProviderUniversidad de Granada. España.en_US
europeana.rightshttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/en_US
dc.rights.accessRightsopen accessen_US


Files in this item

[PDF]

This item appears in the following Collection(s)

  • Tesis
    Tesis leídas en la Universidad de Granada

Show simple item record

Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 License
Except where otherwise noted, this item's license is described as Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 License