English
español
English
français
español
English
français
View Item
DIGIBUG Home
1.-Investigación
Tesis
View Item
DIGIBUG Home
1.-Investigación
Tesis
View Item
Toggle navigation
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Estudio de la estabilidad del ADN en situación de anemia ferropénica nutricional. Influencia del consumo de leche de cabra o vaca enriquecida o no en hierro
18731430.pdf (3.762Mb)
Identificadores
URI:
http://hdl.handle.net/10481/5529
Exportar
Estadísticas
View Usage Statistics
Metadata
Show full item record
Author
Hijano, Silvia
Editorial
Granada: Universidad de Granada
Director
Díaz Castro, Javier
;
Nestares Pleguezuelo, María Teresa
;
Sánchez Campos, Margarita
Departamento
Universidad de Granada. Departamento de Fisiología
Materia
Fisiología
Nutrición
Leche de cabra
Leche de vaca
Anemia ferropénica
Date
2010
Sponsorship
Tesis Univ. Granada. Departamento de Fisiología. Leída el 21 de mayo de 2010
Collections
Tesis
Except where otherwise noted, this item's license is described as Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 License
Search DIGIBUG
This Collection
My Account
Login
Register
Browse
All of DIGIBUG
Communities and Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subject
Financiación
Author profiles
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subject
Financiación
Statistics
View Usage Statistics
Servicios
Pasos para autoarchivo
Ayuda
Licencias Creative Commons
SHERPA/RoMEO
Dulcinea
Biblioteca Universitaria
Nos puedes encontrar a través de
Condiciones legales