Screening of vegetables and derivatives as sources of bioactive compounds: Analytical characterization, purification, and evaluation of their in vitro bioactivity against metabolic sindrome and related disorders
Metadata
Show full item recordAuthor
Jiménez Sánchez, CeciliaEditorial
Universidad de Granada
Departamento
Universidad de Granada. Departamento de Química AnalíticaMateria
Alimentos funcionales Compuestos bioactivos vegetales Acidos orgánicos Obesidad Nutrición Metabolismo
Materia UDC
54 2300
Date
2016Fecha lectura
2016-07-08Referencia bibliográfica
Jiménez Sánchez, C. Screening of vegetables and derivatives as sources of bioactive compounds: Analytical characterization, purification, and evaluation of their in vitro bioactivity against metabolic sindrome and related disorders. Granada: Universidad de Granada, 2016. [http://hdl.handle.net/10481/44030]
Sponsorship
Tesis Univ. Granada. Programa Oficial de Doctorado en: Química; Beca predoctoral concedida por el Ministerio de Educación, Cultura y Deporte (FPU AP2010-2793).; Financiación con cargo a fondos del Centro Tecnológico de Investigación y Desarrollo del Alimento Funcional (CIDAF) procedentes de diferentes proyectos, contratos y subvenciones de las Administraciones central y autonómica, plan propio de investigación de la UGR, así como de empresas interesadas en los resultados de la investigación.Abstract
The overall objective of this PhD dissertation is the screening, evaluation of bioactivity, purification of plant compounds with functional properties, and the establishment of the impact of technological processing as a strategy in the development of functional foods