English
español
English
français
español
English
français
View Item
DIGIBUG Home
1.-Investigación
Tesis
View Item
DIGIBUG Home
1.-Investigación
Tesis
View Item
Toggle navigation
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Estudio polifásico de la diversidad microbiana de quesos artesanales elaborados con lecha cruda de cabra
17700565.pdf (5.386Mb)
Identificadores
URI:
http://hdl.handle.net/10481/2087
Exportar
Estadísticas
View Usage Statistics
Metadata
Show full item record
Author
Martín Platero, Antonio Manuel
Editorial
Granada: Universidad de Granada
Director
Martínez Bueno, Manuel
;
Valdivia Martínez, Dolores Eva
;
Maqueda Abreu, Mercedes
Departamento
Universidad de Granada. Departamento de Microbiología
Materia
Quesos
Microbiología
Leche de cabra
Bacterias
Date
2008
Fecha lectura
2008
Sponsorship
Tesis Univ. Granada. Departamento de Microbiología. Leída el 21 de noviembre de 2008
Collections
Tesis
Except where otherwise noted, this item's license is described as Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 License
Search DIGIBUG
This Collection
My Account
Login
Register
Browse
All of DIGIBUG
Communities and Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subject
Financiación
Author profiles
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subject
Financiación
Statistics
View Usage Statistics
Servicios
Pasos para autoarchivo
Ayuda
Licencias Creative Commons
SHERPA/RoMEO
Dulcinea
Biblioteca Universitaria
Nos puedes encontrar a través de
Condiciones legales