English
español
English
français
español
English
français
View Item
DIGIBUG Home
1.-Investigación
Tesis
View Item
DIGIBUG Home
1.-Investigación
Tesis
View Item
Toggle navigation
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Caracterización fisicoquímica y nutricional de leches fermentadas de cabra
20153089.pdf (2.973Mb)
Identificadores
URI:
http://hdl.handle.net/10481/19969
ISBN: 9788469493366
Exportar
Estadísticas
View Usage Statistics
Metadata
Show full item record
Author
Quintana López, Alida Verónica
Editorial
Granada: Universidad de Granada
Director
Olalla Herrera, Manuel
;
Ruiz López, María Dolores
;
Navarro Alarcón, Miguel
Departamento
Universidad de Granada. Departamento de Medicina
Materia
Leche de cabra
Nutrición
Materia UDC
599.32
612.39
636.39
637.1/.3
3206095
Date
2012
Fecha lectura
2011
Sponsorship
Tesis Univ. Granada. Departamento de Medicina. Leída el 13 de septiembre de 2011
Collections
Tesis
Except where otherwise noted, this item's license is described as Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 License
Search DIGIBUG
This Collection
My Account
Login
Register
Browse
All of DIGIBUG
Communities and Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subject
Financiación
Author profiles
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subject
Financiación
Statistics
View Usage Statistics
Servicios
Pasos para autoarchivo
Ayuda
Licencias Creative Commons
SHERPA/RoMEO
Dulcinea
Biblioteca Universitaria
Nos puedes encontrar a través de
Condiciones legales