TY - THES A3 - Gámiz Gracia, Laura A3 - García Campaña, Ana María AU - Mohammed Hamed Mahmoud, Ahmed A4 - Universidad de Granada. Departamento de Química Analítica PY - 2017 SN - 9788491632412 UR - http://hdl.handle.net/10481/46973 AB - Milk and dairy products are very rich in nutrients and thus provide an ideal growth environment for food-borne pathogens. Moreover, milk and dairy products can also contain chemical hazards and residues mainly introduced through the environment,... LA - eng PB - Universidad de Granada KW - Contaminación de alimentos KW - Productos lácteos KW - Contaminación KW - Residuos en alimentos KW - Micotoxinas KW - Aflatoxinas KW - Fusarium KW - Toxinas microbianas KW - Carbamatos KW - Cromatografía KW - Espectrometría TI - Development of analytical methodologies for the monitoring of contaminants and residues in milk and dairy products T2 - Desarrollo de metodologías analíticas para el control de contaminantes y residuos en leche y productos lácteos M3 - info:eu-repo/semantics/doctoralThesis ER -