TY - THES A3 - Olmo Iruela, Monsalud del A3 - García Campaña, Ana María AU - Víctor-Ortega, María Dolores A4 - Universidad de Granada. Departamento de Química Analítica PY - 2011 UR - http://hdl.handle.net/10481/18248 AB - Patulin (PAT) is a mycotoxin produced in fruits by several Penicillium and Aspergillus species, especially Penicillium expansum. Its occurrence as a natural contaminant of fruit juices is an indicative of fruit quality in production [1]. The maximum... LA - spa KW - Electroforesis capilar KW - Cromatografía capilar electrocinética micelar KW - Patulina KW - Zumo manzana KW - Microextracción líquido-líquido dispersiva TI - Evaluación de la microextracción líquido-líquido dispersiva para la determinación de patulina en zumos de manzana mediante electroforesis capilar M3 - info:eu-repo/semantics/masterThesis DO - 10.30827/Digibug.18248 ER -