Universidad de Granada Digibug
 

Repositorio Institucional de la Universidad de Granada >
1.-Investigación >
Tesis >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10481/980

Title: Antioxidantes de pimiento (Capsicum annuum L.): estudio bioquímico y molecular de la maduración del fruto y de la respuesta a estrés abiótico
Authors: Mateos Bernal, Rosa María
Direction: Palma Martínez, José Manuel
Corpas Aguirre, Francisco Javier
Collaborator: Universidad de Granada. Departamento de Bioquímica y Biología Molecular
Issue Date: 2006
Submitted Date: 2006
Sponsorship: Tesis Univ. Granada. Departamento de Bioquímica y Biología Molecular. Leída el 22 de junio de 2006
Publisher: Granada: Universidad de Granada
Keywords: Biología molecular
Bioquímica
Pimientos
URI: http://hdl.handle.net/10481/980
Rights : Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 License
Appears in Collections:Tesis

Files in This Item:

File Description SizeFormat
16130005.pdf22.61 MBAdobe PDFView/Open
Recommend this item

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! OpenAire compliant DSpace Software Copyright © 2002-2007 MIT and Hewlett-Packard - Feedback

© Universidad de Granada