Universidad de Granada Digibug
 

Repositorio Institucional de la Universidad de Granada >
1.-Investigación >
Tesis >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10481/971

Title: Acilaciones regioselectivas de oligosacáridos catalizadas por enzimas: caracterización y propiedades de los productos
Authors: Pérez-Victoria Moreno de Barreda, Ignacio
Direction: Morales Sánchez, Juan Carlos
Collaborator: Universidad de Granada. Departamento de Química Orgánica
Issue Date: 2006
Submitted Date: 2006
Sponsorship: Tesis Univ. Granada. Departamento de Química Orgánica. Leída el 12 de junio de 2006
Publisher: Granada: Universidad de Granada
Keywords: Enzimas
Química orgánica
URI: http://hdl.handle.net/10481/971
Rights : Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 License
Appears in Collections:Tesis

Files in This Item:

File Description SizeFormat
16115491.pdf4.64 MBAdobe PDFView/Open
Recommend this item

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! OpenAire compliant DSpace Software Copyright © 2002-2007 MIT and Hewlett-Packard - Feedback

© Universidad de Granada