Universidad de Granada Digibug
 

Repositorio Institucional de la Universidad de Granada >
1.-Investigación >
Tesis >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10481/932

Title: Cristalización de proteínas en geles por métodos contradifusivos
Authors: Gavira Gallardo, José Antonio
Direction: García Ruiz, Juan Manuel
Collaborator: Universidad de Granada. Instituto Andaluz de Ciencias de la Tierra. CSIC
Issue Date: 2006
Submitted Date: 2006
Sponsorship: Tesis Univ. Granada. Instituto Andaluz de Ciencias de la Tierra.
Publisher: Granada: Universidad de Granada
Keywords: Crsitalización
Proteínas
Física del estado sólido
Ciencias de la tierra
Evaluación
URI: http://hdl.handle.net/10481/932
Rights : Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 License
Appears in Collections:Tesis

Files in This Item:

File Description SizeFormat
16080932.pdf16.7 MBAdobe PDFView/Open
Recommend this item

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! OpenAire compliant DSpace Software Copyright © 2002-2007 MIT and Hewlett-Packard - Feedback

© Universidad de Granada