Universidad de Granada Digibug
 

Repositorio Institucional de la Universidad de Granada >
1.-Investigación >
Tesis >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10481/866

Title: Efectos de la intervención nutricional con un preparado lácteo enriquecido en ácidos grasos poliinsaturados omega-3, ácido oleico y vitaminas sobre marcadores relacionados con el riesgo cardiovascular y con el metabolismo oseo en pacientes dislipémicos
Authors: Martín-Bautista, Elena
Direction: López-Huertas León, Eduardo
Fonollá Joya, Juristo
Muñoz-Torres, Manuel
Collaborator: Universidad de Granada. Departamento de Bioquímica y Biología Molecular
Issue Date: 2005
Submitted Date: 2005
Sponsorship: Tesis Univ. Granada. Departamento de Bioquímica y Biología Molecular. Leída el 20 de marzo de 2006
Publisher: Granada: Universidad de Granada
Keywords: Biología molecular
Bioquímica
URI: http://hdl.handle.net/10481/866
Rights : Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 License
Appears in Collections:Tesis

Files in This Item:

File Description SizeFormat
15888794.pdf2.66 MBAdobe PDFView/Open
Recommend this item

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! OpenAire compliant DSpace Software Copyright © 2002-2007 MIT and Hewlett-Packard - Feedback

© Universidad de Granada