Universidad de Granada Digibug
 

Repositorio Institucional de la Universidad de Granada >
1.-Investigación >
Tesis >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10481/6523

Title: Determinación de SCN en alimentos por cromatografía en fase gaseosa y detector de captura de electrones
Authors: Justicia Palomares, Honorato
Direction: Olea Serrano, Fátima
Ruiz-López, María Dolores
Collaborator: Universidad de Granada. Departamento de Nutrición y Bromatología
Issue Date: 1990
Sponsorship: Univ. Granada. Departamento de Nutrición y Bromatología. Leída en junio de 1987
Publisher: Granada: Universidad de Granada
Description: 3 microfichas (149 fotogramas) ; 11 X 15 cm.
Description: Reducción alta
Memoria presentada para obtener el grado de Licenciado en Farmacia por la Universidad de Granada
Keywords: Bocio endémico
Granada
UDC: 616.4
URI: http://hdl.handle.net/10481/6523
ISBN: 843381141X
Rights : Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 License
Other Identifiers: D.L.: Gr-849-1990
Appears in Collections:Tesis

Files in This Item:

File SizeFormat
0371.pdf143.06 MBAdobe PDFView/Open
Recommend this item

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! OpenAire compliant DSpace Software Copyright © 2002-2007 MIT and Hewlett-Packard - Feedback

© Universidad de Granada