Universidad de Granada Digibug
 

Repositorio Institucional de la Universidad de Granada >
1.-Investigación >
Tesis >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10481/6476

Title: Influencia de la naturaleza del aporte energético y de la relación proteina/energía sobre la utilización nutritiva de la dieta por la anguila
Authors: Suárez Medina, María Dolores
Issue Date: 1990
Sponsorship: Univ. de Granada, 1989
Publisher: Granada: Universidad de Granada
Description: 6 microfichas (352 fotogramas);11 X 15 cm.
Description: Reducción alta
Keywords: Biología acuática
Anguilas
Aspectos nutricionales
Tesis doctorales
UDC: 597
URI: http://hdl.handle.net/10481/6476
ISBN: 8433811711
Rights : Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 License
Appears in Collections:Tesis

Files in This Item:

File SizeFormat
0589.pdf342.53 MBAdobe PDFView/Open
Recommend this item

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! OpenAire compliant DSpace Software Copyright © 2002-2007 MIT and Hewlett-Packard - Feedback

© Universidad de Granada