Universidad de Granada Digibug
 

Repositorio Institucional de la Universidad de Granada >
1.-Investigación >
Tesis >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10481/623

Title: La leche de cabra en nutrición infantil: una fuente de nuevos ingredientes funcionales
Other Titles: Goat's milk in infant nutrition: a new source of functional ingredients
Authors: Lara-Villoslada, Federico
Direction: Xaus Pey, Jordi
Olivares Martín, Mónica
Girón González, María Dolores
Collaborator: Universidad de Granada. Departamento de Bioquímica y Biología Molecular
Issue Date: 2005
Submitted Date: 2005
Sponsorship: Tesis Univ. Granada. Departamento de Bioquímica y Biología Molecular. Leída el 17 de junio de 2005
Publisher: Granada: Universidad de Granada
Description: En portada título paralelo
Contiene resumen en inglés
Tesis en colaboración con el Área de Biomedicina de Puleva Biotech S.A. y el Institut National de la Recherche Agronomique (Clermont-Ferrand, Francia)
Keywords: Leche de cabra
Nutrición infantil
URI: http://hdl.handle.net/10481/623
Rights : Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 License
Appears in Collections:Tesis

Files in This Item:

File Description SizeFormat
15430479.pdf4.51 MBAdobe PDFView/Open
Recommend this item

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! OpenAire compliant DSpace Software Copyright © 2002-2007 MIT and Hewlett-Packard - Feedback

© Universidad de Granada