Universidad de Granada Digibug
 

Repositorio Institucional de la Universidad de Granada >
1.-Investigación >
Tesis >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10481/593

Title: Ácidos grasos omega 3, oleico y vitaminas B6, B9 y E: influencia sobre los marcadores de riesgo cardiovascular en sujetos sanos, con dislipemia moderada y con enfermedad vascular periférica
Authors: Carrero Roig, Juan Jesús
Direction: López Huertas León, Eduardo
Baró Rodríguez, Luis
Suárez Ortega, María Dolores
Collaborator: Universidad de Granada. Departamento de Bioquímica y Biología Molecular
Issue Date: 2005
Submitted Date: 2005
Sponsorship: Tesis Univ. Granada. Departamento de Bioquímica y Biología Molecular. Leída el 30 de mayo de 2005
Publisher: Granada: Universidad de Granada
Description: Tesis en colaboración con el Departamento de Nutrición y Salud de Puleva Biotech S.A. y el Institute of Human Nutrition de la University of Southampton (UK)
Keywords: Ácidos grasos
Enfermedades vasculares
Biología Molecular
Bioquímica
URI: http://hdl.handle.net/10481/593
Rights : Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 License
Appears in Collections:Tesis

Files in This Item:

File Description SizeFormat
15409430.pdf2.42 MBAdobe PDFView/Open
Recommend this item

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! OpenAire compliant DSpace Software Copyright © 2002-2007 MIT and Hewlett-Packard - Feedback

© Universidad de Granada