Universidad de Granada Digibug
 

Repositorio Institucional de la Universidad de Granada >
1.-Investigación >
Tesis >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10481/5529

Title: Estudio de la estabilidad del ADN en situación de anemia ferropénica nutricional. Influencia del consumo de leche de cabra o vaca enriquecida o no en hierro
Authors: Hijano, Silvia
Direction: Díaz-Castro, Javier
Nestares, Teresa
Sánchez Campos, Margarita
Collaborator: Universidad de Granada. Departamento de Fisiología
Issue Date: 2010
Sponsorship: Tesis Univ. Granada. Departamento de Fisiología. Leída el 21 de mayo de 2010
Publisher: Granada: Universidad de Granada
Keywords: Fisiología
Nutrición
Leche de cabra
Leche de vaca
Anemia ferropénica
URI: http://hdl.handle.net/10481/5529
Rights : Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 License
Appears in Collections:Tesis

Files in This Item:

File Description SizeFormat
18731430.pdf3.85 MBAdobe PDFView/Open
Recommend this item

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! OpenAire compliant DSpace Software Copyright © 2002-2007 MIT and Hewlett-Packard - Feedback

© Universidad de Granada