Universidad de Granada Digibug
 

Repositorio Institucional de la Universidad de Granada >
1.-Investigación >
Tesis >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10481/4932

Title: Evaluación de glucosa, maltosa y trehalosa como agentes criofijadores de tejidos artificiales obtenidos por ingeniería tisular
Authors: Serrato Ochoa, Deyanira
Direction: Alaminos Mingorance, Miguel
Campos Muñoz, Antonio
Sánchez Quevedo, María del Carmen
Collaborator: Universidad de Granada. Departamento de Histología
Issue Date: 2010
Sponsorship: Tesis Univ. Granada. Departamento de Histología. Leída el 24 de marzo de 2010
Publisher: Granada: Universidad de Granada
Keywords: Histología
Tejidos
Bioingeniería
URI: http://hdl.handle.net/10481/4932
Rights : Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 License
Appears in Collections:Tesis

Files in This Item:

File Description SizeFormat
18676182.pdf1.95 MBAdobe PDFView/Open
Recommend this item

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! OpenAire compliant DSpace Software Copyright © 2002-2007 MIT and Hewlett-Packard - Feedback

© Universidad de Granada