Universidad de Granada Digibug
 

Repositorio Institucional de la Universidad de Granada >
1.-Investigación >
Tesis >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10481/4882

Title: Biofortificación con yodo en plantas de lechuga (Lactuca Sativa L.): implicaciones fisiológicas y nutricionales
Authors: Blasco León, Begoña
Direction: Romero-Monreal, Luis
Collaborator: Universidad de Granada. Departamento de Fisiología Vegetal
Issue Date: 2010
Sponsorship: Tesis Univ. Granada. Departamento de Fisiología Vegetal. Leída el 19 de marzo de 2010
Publisher: Granada: Universidad de Granada
Keywords: Química agrícola
Nutrición y suelos
URI: http://hdl.handle.net/10481/4882
Rights : Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 License
Appears in Collections:Tesis

Files in This Item:

File Description SizeFormat
18663217.pdf2.12 MBAdobe PDFView/Open
Recommend this item

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! OpenAire compliant DSpace Software Copyright © 2002-2007 MIT and Hewlett-Packard - Feedback

© Universidad de Granada