Universidad de Granada Digibug
 

Repositorio Institucional de la Universidad de Granada >
1.-Investigación >
Tesis >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10481/4866

Title: Determinación de los niveles de Zn en alimentos, suelos y bebidas del área de Motril. Evaluación de su ingesta en la dieta
Authors: Terrés Martos, Carmen
Direction: López García de la Serrana, Herminia
López Martínez, María del Carmen
Navarro Alarcón, Miguel
Collaborator: Universidad de Granada. Departamento de Nutrición y Bromatología
Issue Date: 2010
Submitted Date: 1999
Sponsorship: Tesis Univ. Granada. Departamento de Nutrición y Bromatología. Leída el 31 de mayo de 1999
Publisher: Granada: Universidad de Granada
Keywords: Nutrición
Zinc
Dieta
URI: http://hdl.handle.net/10481/4866
Rights : Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 License
Appears in Collections:Tesis

Files in This Item:

File Description SizeFormat
18654046.pdf4.99 MBAdobe PDFView/Open
Recommend this item

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! OpenAire compliant DSpace Software Copyright © 2002-2007 MIT and Hewlett-Packard - Feedback

© Universidad de Granada