Universidad de Granada Digibug
 

Repositorio Institucional de la Universidad de Granada >
5.-Documentos Institucionales >
BOUGR: Boletín Oficial de la UGR >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10481/45616

Title: ACG116/15: Adscripciones al Instituto Universitario de Investigación de Nutrición y Tecnología de los Alimentos “José Mataix Verdú”
Authors: Universidad de Granada
Issue Date: 2-Mar-2017
Abstract: Adscripciones al Instituto Universitario de Investigación de Nutrición y Tecnología de los Alimentos “José Mataix Verdú”.
Publisher: Universidad de Granada
Series/Report no.: BOUGR 116;ACG116/15
Keywords: Universidad de Granada
Universidades
Administración universitaria
Instituto Universitario de Investigación de Nutrición y Tecnología de los Alimentos "José Mataix Verdú"
Miembros
URI: http://hdl.handle.net/10481/45616
ISSN: 2173-1608
Rights : Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 License
Appears in Collections:BOUGR: Boletín Oficial de la UGR

Files in This Item:

File Description SizeFormat
ACG11615.pdf141.54 kBAdobe PDFView/Open
Recommend this item

This item is licensed under a Creative Commons License
Creative Commons

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! OpenAire compliant DSpace Software Copyright © 2002-2007 MIT and Hewlett-Packard - Feedback

© Universidad de Granada