Universidad de Granada Digibug
 

Repositorio Institucional de la Universidad de Granada >
1.-Investigación >
Tesis >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10481/45195

Title: Purificación, características físico-químicas y especificidad bioquímica de la ferredoxina de hojas de lechuga
Authors: Torre Casas, Ángel de la
Direction: López Gorge, Julio
Issue Date: 1977
Sponsorship: Universidad de Granada. Facultad de Ciencias. Leída el 15-01-1977
Publisher: Universidad de Granada
Is referenced by: (OCoLC)934081165
Keywords: Fisiología vegetal
Hortalizas
Tesis doctorales
UDC: 581.1
635
24
URI: http://hdl.handle.net/10481/45195
Appears in Collections:Tesis

Files in This Item:

File Description SizeFormat
FCI_T4_101.pdf77.33 MBAdobe PDFView/Open
Recommend this item

This item is licensed under a Creative Commons License
Creative Commons

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! OpenAire compliant DSpace Software Copyright © 2002-2007 MIT and Hewlett-Packard - Feedback

© Universidad de Granada