Universidad de Granada Digibug
 

Repositorio Institucional de la Universidad de Granada >
1.-Investigación >
Tesis >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10481/40945

Title: Calidad de aceite de oliva producido en Almanzaras sin autocontrol en Marruecos
Authors: El Haouhay M'hamdi, Nassira
Direction: López García de la Serrana, Herminia
Villalón Mir, Marina
Samaniego-Sánchez, Cristina
Collaborator: Universidad de Granada. Departamento de Nutrición y Bromatología
Issue Date: 2016
Submitted Date: 2-Oct-2015
Sponsorship: Tesis Univ. Granada. Departamento de Nutrición y Bromatología
Publisher: Universidad de Granada
Keywords: Marruecos
Calidad
Aceite de oliva
Control de calidad
Acidos grasos
Polifenoles
UDC: 612.39
665.327.3
320609
URI: http://hdl.handle.net/10481/40945
ISBN: 9788491252418
Rights : Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 License
Citation: El Haouhay M'hamdi, N. Calidad de aceite de oliva producido en Almanzaras sin autocontrol en Marruecos. Granada: Universidad de Granada, 2016. [http://hdl.handle.net/10481/40945]
Appears in Collections:Tesis

Files in This Item:

File SizeFormat
25472148.pdf5.94 MBAdobe PDFView/Open
Recommend this item

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! OpenAire compliant DSpace Software Copyright © 2002-2007 MIT and Hewlett-Packard - Feedback

© Universidad de Granada